Képzések

Képzéseik a függetlenség felé visznek: elősegítik a megértést, jobb rálátást adnak az életünkre, a működésünkre, növelik a tudatosságunkat, konkrét gyakorlatokat, módszereket adnak melyek a fejlődést, építő változást teszik lehetővé!

2019. augusztustól megújult www.harmonizalas.hu oldalunk, a legfrissebb információk már ott találhatók!

1 napos képzés(sorozat) - időpontok a naptárban

Attitűdök oldása

Korlátozó hitrendszereink oldása

Elménkben számos, tudatalatti program fut, melyek - néha észrevétlenül - korlátoznak bennünket. E képzés feltárja e szokásbeli akadályok hátterét, tippeket és módszert ad az oldásukhoz, hogy kibonthassuk (akár rejtett) képességeinket (is) és szabaddá váljunk!

Kapcsolati tréning

Trükkök és 1 'térkép', hogy jobban eligazodj a kapcsolatok útvesztőiben

Hatékonyabb kommunikáció, együttműködés.
Könnyedebb megértés, elfogadás...

STRESSZ NÉLKÜL KÖNNYEBB...

Háttér és több kiegyensúlyozó gyakorlat

Önbizalom, önérvényesítés felé vezető első lépések! Mi segíti és mi akadályozza a megoldást, megértést, megjegyzést, felidézést...

MIRE FÓKUSZÁLSZ?

Önérvényesítés, céltudatosság... támogatása

Avagy mi segíti és mi akadályozza célod elérését.
Egy kis neurológiai, egy kis tudatkutatási ismeret... a háttérhez. +
Lépések a megvalósítás felé és egy egyszerű módszer, mely az eredményességet növeli.
Ajándék változásnaplóval!

1 napos képzéseinken bárki részt vehet. Nem kapcsolódnak szorosan egymáshoz. Bármilyen sorrendben részt lehet venni rajtuk, ill. érdeklődésünknek megfelelően válogathatunk belőlük.

KOMPLEX, egymásra épülő modulszerű  képzés

One Brain - kineziológia - tanfolyam: Út a FÜGGETLENSÉG felé!

'Értéked meghaladja az észlelést, mivel nem fér hozzá kétség. Ne tekints magadra különböző megvilágításokból. Ismerd magad az Egyetlen Fényben, ahol tökéletesen tiszta a csoda - ami Te vagy!' (ACIM Törzsszöveg 3./V. fejezet 10. bekezdés vége.)
Ebben segít neked One Brain képzésünk! Szintről-szintre haladva azt fogod észrevenni, hogy egyre világosabban látod a dolgokat, egyre kevésbé van szükséged védelemre, mert leperegnek rólad a mindennapos sérelmek, félelmek... Egyre mélyebb Ön- és Emberismeretre tehetsz szert.
A 3. szint megvilágítja legfontosabb adottságaid és ezek célját. Ettől kezdve akár ránézésre felismerheted, hogy konfliktushelyzetben ki hogy reagál és érzi magát (beleérve önmagadat is!) és rájössz, hogy ez NORMÁLIS (genetikai adottság)!
Az 5. szinttől pedig még mélyebbre láthatsz! Megtagadott tulajdonságaink felfedezésével lehetővé válik Erőnk visszanyerése, a napnál is világosabb lesz a kiegyensúlyozás módja, a 6. szinttől pedig mindezt generációk távlatában is képes leszel megtenni! Az első 3 szinten, modulról-modulra folyamatosan szűnnek meg a mindennapi nyomógombjaid, egyre kevesebb szembenállást, haragot, sértettséget tapasztalsz, egyre felszabadultabbá válsz.
A következő 3 szint képesé tesz ezek lehetőségét másnak is megadni (család, barátok, ismerősök...)... és ezzel még nincs vége!
Ezen az úton haladva kibontakozhat Az, A Csoda Aki Te vagy, és aminek a lehetősége születésed óta benned van! Rövid infó szintenként alább, a kurzusok dátuma pedig naptárunkban olvasható.

1. szint - 2 nap - megismerjük a módszer alap eszközeit és megalapozzuk a magabiztosságodat!

2. szint - 3 nap - oldjuk a legfontosabb félelmeket, az elvárások okozta feszültséget...

2,5. 'szint' - 1 nap - tüneteink jelentése

3. szint - 3 nap - megismerjük 'arcunkra írt' adottságainkat, kiteljesedésünk kulcsait...

4. modul - 4 nap - Hogy lehetek az, aki szeretnék ...?
Bach-virágterápia használata izomteszteléssel.

5. szint - 4 nap - Arcelemzés kiterjesztése, Tagadásaink oldása

6. szint - 4 nap -Generációs ügyek , Fájdalomviselkedések, Meridiánok és kapcsolódó izmok oldása .

És ezzel még nincs vége...

Bővebb infóért klikk ide!

Hála a módszer kidolgozóinak

A fenti képzéseket az alábbi 3 embernek köszönhetjük, akik 1983-ban létrehozták a One Brain rendszert vagy Three in One Concepts-et, a mai multidimenzionális formájában, a test, az elme és a lélek, a spiritualitás egységére fókuszálva. Hála nekik! Pár sorral szeretnék emléket állítani nekik:
Gordon Stokes (1929-2006) - integrálta apja, Thomas Gordon hatékony kommunikációs technikáját (Szülői eredményesség, PET tréning - értő figyelem), a Touch for Health-nél oktatási igazgatóként eltöltött időszak kineziológiai ismereteivel (pl. a HKO 5 elem tanának és a Meridiánok használatával), valamint a perszonológiában (viselkedés genetikában) szerzett jártasságával gazdagította a módszert. Ő fedezte fel az Érzelmekkel és Múlttal való munka fontosságát.

Daniel Whiteside (1933-2013) - 8 éves kora óta foglalkozott perszonológiával (az emberi külső milyen belső tulajdonságokat, minőségeket takar. Viselkedés genetikaként is említik). Szülei Robert és Elisabeth Whiteside úttörő munkát végeztek ezen a tudományterületen, és az Egyesült Államokban az első ilyen főiskolát is létrehozták. Itt találkoztak Gordonnal. Hihetetlen irodalmi, zenei és művészeti ismeretei nagyban hozzájárultak ahhoz a mély emberismerethez, amely a Three in One Concepts számára általa írt haladó tanfolyamok, (mint például a Gyemekkor, szexualitás, öregedés, Mohóság, bűntudat, Isten, Serdülőkor, érettség, szeretet, Szexualitás) szövegeiben is tükröződik.

Candace Callaway (1949-2005) - Kiemelkedő tudatossági szintje, metafizikai és Viselkedés Genetikai ismereteivel gazdagította és mélyítette a módszert. Nagy érdeklődést mutatott Gordon munkája iránt. Daniellel végzett kutatásuk eredménye a perszonológián alapuló Szerkezet = Funkció (A/F vagy Sz/F) egyedülálló megközelítése. A testen lévő Veselkedési Barométer születésében is jelentős a szerepe.

Egyéb képzéseink - az Erőt biztosítják

Reiki képzés

Ha tudatosabban bánnál az Energiával, szeretnél gyorsabban Feltöltődni, magasabb rezgésszintet elérni, stabilizálni, akkor a Reiki egyszerű, bárki által megtanulható módszerével lehetőséged van minderre.

Kezdő szint - alapok.
Haladó szint - Szimbólumok, Csakraharmonizálás...
Mester szint - Tudatos Ráhangolódás...

Bővebb infóért klikk ide.

További lehetőségek - együttműködő partnereinknél

Romhányi Borbála - Hanael Ezoterikus Stúdió +36 30/ 311 5677 hanael@t-online.hu

  • Spirituális karma asztrológia képzés
    A hangsúly az önismereten és a karmikus életfeladaton van.
  • MEET - Mentális Egyensúly Tréner képzés
    1 éves személyiségfejlesztő tanfolyam aminek a célja a test-lélek-szellem egyensúlyának a helyreállítása - ehhez segítségül hívjuk az ősi gyógymódokat, úgymint kristályterápia, színterápia, vizualizációs és meditációs technikákat, valamint az asztrológia, tarot és JiKing ősi bölcsességét.
Harmonizálás Képességkibontakoztató Központ, www.harmonizalas.hu, info@harmonizalas.hu, +36-70-514-0885
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el